Title Image

Sebastian Muller

Ik ben algemeen fysiotherapeut sinds 2008, afgestudeerd aan de European School of Physiotherapy, de internationale tak van de HvA. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan in onder andere een particuliere praktijk in de Zaanstreek, een neuro-rehabilitatie kliniek in Jakarta en op “De Toekomst”, de Jeugdafdeling van Ajax Amsterdam, waar ik ook na mijn studietijd nog als fysiotherapeut van de A2 heb gewerkt. Na mijn tijd bij Ajax ben ik doorgegaan met wedstrijdbegeleiding bij verschillende amateurclubs in Amsterdam. Ook heb ik een tijd gewerkt bij een sportschool.

 

Sinds 2009 heb ik het prima naar mijn zin bij SFR Beweegt. Ik vind het een enorm voordeel dat ons team zo veel verschillende specialisaties heeft waar ik dan ook regelmatig gebruik van maak. Sinds 2012 ben ik gecertificeerd dry needling therapeut, een techniek die door middel van acupunctuurnaalden de spanning heel eenvoudig ook uit de dieper gelegen spieren kan halen en mij erg goed bevalt. 

 

Mijn interesse voor aanvullende mobilisatie (teweegbrengen van bewegingen in de gewrichten) werd snel gewekt door een cursus over het ‘Mulligan concept’ die ik vrij snel na mijn diplomering heb gedaan. Omdat ik nog meer handvatten voor mobilisaties en andere behandelvormen wilde hebben besloot ik om manueel therapeut te worden. In 2015 heb ik de masteropleiding voor manuele therapie bij de SOMT in Amersfoort kunnen afronden. Sindsdien zijn de manuele therapie behandelingen een flink deel van mijn werkdag gaan vullen. 

Specialisaties

Werkdagen & locatie

Van maandag tot en met vrijdag werk ik in de praktijk aan de Trompenburgstraat.

Contact

Telefoonnummer: 020-6449568 / 06-42826238