Title Image

Specialisaties

Als uw lichaam uit balans is geraakt, kunnen klachten ontstaan. Het evenwicht tussen wat u van uw lichaam vraagt en wat uw lichaam aankan is verstoord. De klachten kunnen plotseling ontstaan, bijvoorbeeld na een ongeluk. Maar ook geleidelijk, zoals door een verkeerde houding, bij spanning of door op een verkeerde manier te bewegen. Meestal spelen verschillende factoren een rol. Door aandacht te besteden aan deze factoren, is herstel van de balans mogelijk en verdwijnen of verminderen uw klachten. Onze gespecialiseerde therapeuten werken graag samen met u aan uw herstel. U leert zo zelf uw lichaam in balans te houden en klachten te verminderen, op te heffen en te voorkomen.

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ofwel het gehele houdings- en bewegingsapparaat.

Meer informatie
Acupunctuur

Acupunctuur is een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde. Klachten zijn volgens de klassieke Chinese gedachtegang een signaal dat de balans van de lichaamsenergieën is verstoord.

Meer informatie
Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie is gericht op het behandelen van klachten in de buik, het bekken en de lage rug.

Meer informatie
Haptonomie

Haptonomie is het leren voelen. Hapsis betekent ‘tastzin’ (het voelen) en nomie is ‘leer van’. Uw lichaam kan signalen aangeven dat het niet goed met u gaat.

Meer informatie
Psychosomatische fysiotherapie

Als spanning of emotie een rol spelen bij uw klachten, bijvoorbeeld bij een burnout of depressie, biedt psychosomatische fysiotherapie uitkomst.

Meer informatie
Sportfysiotherapie

Sporten is belangrijk voor een gezond leven. Een sportfysiotherapeut is gespecialiseerd in het sturen en verbeteren van deze specifieke bewegingen en belastingen.

Meer informatie
Oedeemtherapie

Lymfoedeem is een opeenhoping van vocht in een deel van het lichaam. Lymfoedeem komt vaak voor in de armen en benen, maar kan ook voorkomen in andere lichaamsdelen.

Meer informatie
oedeem
manuele
Manuele therapie

Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie waarbij de beweeglijkheid van de gewrichten hersteld wordt.

Meer informatie