Title Image

Suggesties & klachten

Suggesties


Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent over uw behandeling en onze service. Waar bent u tevreden over en waarover juist niet? We horen het graag van u. Dit geeft ons namelijk een duidelijk beeld van wat we goed doen en waar we onze zorg kunnen verbeteren en aanpassen aan uw wensen. U kunt uw suggesties voor verbeteringen bespreken met uw therapeut. Ook kunt u ons een (anoniem) bericht sturen via onderstaand formulier.

Klachten

Wij streven ernaar om behandelingen te geven die voldoen aan uw wensen en verwachtingen. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over uw behandeling of onze service. Het is goed om dit te bespreken met uw therapeut. Als u dit lastig vindt of het heeft niet geleid tot het door u gewenste resultaat, dan bestaat de mogelijkheid een klacht in te dienen. U kunt hiervoor onderstaand contactformulier gebruiken.

Ook kunt u via het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) een klacht indienen bij de klachtencommissie en daarbij vragen om bemiddeling.